Kocamaz Açıklaması

MHP İçel Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hazırladıkları projelerin tüm ilçeleri kapsadığını söyledi.

Kocamaz Açıklaması

Bozyazı Belediye Başkanı ve MHP Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mehmet Ballı'nın hizmetleri ve projelerini tanıtma toplantısına katılan Başkan Kocamaz'a Bozyazılılar yoğun ilgi gösterdi.

Yaklaşık 16 aydır yollarda olduklarını ifade eden Başkan Kocamaz, "Projelerimiz tüm ilçe ve köyleriyle bütün İçel'i kapsayacak ve tüm Çukurova bölgesine, Akdeniz bölgesine yansıyacaktır" dedi.

Kocamaz, şöyle devam etti:
"İçel’i adım adım dolaşıyoruz, insanlarımızla buluşuyoruz, onların fikirlerini alıyoruz, gelecekle ilgili beklentilerini not ediyoruz. Bizde geleceğe yönelik projelerimizi 11 Kasım günü kamuoyunun bilgisine sunduk. 20 yıllık bilgi ve birikimlerimiz inşallah 30 Mart’tan sonra İçel’in genelinde yaygınlaştırmak istiyoruz."
"İçel'i çok iyi biliyoruz" diyen Başkan Kocamaz, "İçel'in imkanlarını, sorunlarını ve çarelerini çok iyi biliyoruz. İçel'i İçel'de yaşayan ve İçel'e hizmet eden herkesle birlikte yeni bir döneme hazırlamak için yola çıktık. Yani İçel'i İçel halkıyla birlikte yöneteceğiz, bu stratejimizden taviz vermeyeceğiz. İçel, İçel'e yetebilecek güce sahiptir" ifadesini kullandı. Kocamaz, "30 Mart'tan itibaren İçel'de 24 saat huzurlu bir sosyal yaşam dönemi başlayacaktır. Ben 30 Mart'tan itibaren İçel'i sevenlerin başkanı olacağıma inanıyorum. İçel'de yaşayan herkesin özel yaşamında özgürlük ve güven dönemi başlayacaktır. 30 Mart'tan itibaren İçel'de insana saygı, kent yaşamına sevgiyle hizmet anlayışı işbaşına gelecektir" diye konuştu.

Kaynak: İHA