Dsp'den Sedefçi'ye Ziyaret

DSP Edirne İlçe Başkanı Basri Çetintaş ve DSP Kurultay Delegesi Sami Çakırlar, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret etti.

Dsp'den Sedefçi'ye Ziyaret

Çetintaş ve Çakırlar, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin bugüne kadar Edirne için önemli çalışmalara imza attığını ve kendisini çalışmalarından dolayı tebrik ettiklerini belirttiler. Çakırlar, “Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin ilk siyaset günlerinden beri tanışıyoruz. Kendisinin 20 yıllık belediye başkanlığı döneminde Edirne için önemli çalışmalar yaparak Edirne’mize önemli kazanımlar sağlamıştır. Hamdi Sedefçi gönlümüzün başkanıdır. Kendisine vatandaş olarak tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.


Çetintaş, Edirne DSP İl Başkanlığı olarak henüz DSP belediye başkan adaylarının belli olmadığını dile getirdi

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ise, “DSP İlçe Başkanı Basri Çetintaş ve DSP Kurultay Delegesi Sami Çakırlar’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duydum. Belediye Başkanlığı dönemimde hiçbir zaman siyasi parti ayırt etmeksizin tüm vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilendim. Bundan sonra da bu şekilde çalışmalarıma devam edeceğim" diye konuştu.

Kaynak: İHA