Asos Seramikte, İncelemede Bulunuldu

Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, ASOS Seramik Fabrikası’nda incelemelerde bulunarak, ASOS Seramik ve İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından ortaklaşa hayata geçirilen projeyi yerinde inceledi.

Asos Seramikte, İncelemede Bulunuldu

Vali Yardımcısı Süzen’e; Kahta Kaymakamı Metin Esen, Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı, İpekyolu Kalkınma Ajansı Koordinatörü Onur Yıldız eşlik etti. Ziyaretçilere Seramik Fabrikası’nı gezdiren ASOS Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Bedir Yeni, proje hakkında detaylı bilgi verdi.

Bedir Yeni, hayata geçirilen proje sayesinde fabrikanın daha da büyüdüğünü ve ciddi manada istihdam sağlandığını ifade ederek, “Türkiye’de marka olma yolunda ilerliyoruz. Bu son projemiz sayesinde teknolojik olarak da ileriye doğru adım attık. İstihdama da katkı sağlıyoruz. Yeni modeller üretip dünya pazarına açılmayı planlıyoruz. Yurt dışında birçok fuara katılmaya başladık. İlerde bunların verimini de alacağımızı düşünüyorum. İpekyolu Kalkınma Ajansı ile yürüttüğümüz proje sayesinde ilçe ekonomisinin yanında fabrika kapasitemiz de büyük bir fayda gördü. Bu konuda Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Demirtaş’a, siz değerli Vali Yardımcımız Murat Süzen Bey’e ve İpekyolu Kalkınma Ajansı temsilcilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen ise yapılan projenin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Adıyaman’da girişimcilere ihtiyacımız var. Somut projeler görüldükten sonra diğer işadamlarının da girişimde bulunacaklarını düşünüyorum. ASOS Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bedir Yeni’yi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA