Ak Parti Gürsu’da Büyük Buluşma

AK Parti Gürsu İlçe Teşkilatı, partinin kuruluşundan bugüne kadar Gürsu’da partiye hizmet eden tüm teşkilat mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Ak Parti Gürsu’da Büyük Buluşma

Bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, “Günübirlik ve beraberlik günüdür. Gün ülkenin aydınlık geleceğine darbe vurmaya çalışanlara karşı dik durma günüdür. Bugün tekrar omuz omuza vererek Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuna Gürsu’dan destek verme günüdür. Bu nedenle 30 Mart bir yerel seçimden ibaret değildir. 30 Mart, dünya mazlumlarının hakkını savunan Türkiye’nin ayağına pranga vurmaya çalışanlara dur diyeceğimiz bir tarihtir. 30 Mart, 2023’e doğru hızla koşan, ekonomide, eğitimde, sağlıkta, turizmde dünyada adından söz ettiren Türkiye’nin huzurunu bozmaya çalışanlara dur diyeceğimiz bir tarihtir” dedi.

AK Parti Gürsu Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yıldız ise 2002 öncesinde borç batağında olan bir Türkiye olduğunu ifade ederek, “Güçlü Türkiye, Arakan'da, Myammar'da, Suriye’de Mısır'da mazlumun yanında zalimin karşısında duruyor. Çünkü Türkiye artık bugün için değil 2023 için, 2071 için planlar yapıyor, çalışıyor. Dün bize borç veren İMF bugün bizden borç alabiliyor. Bunu hazmedemeyenler, ne kadar kirli oyunlar içine girerse girsin, buna müsaade etmeyeceğiz. İnşallah 30 Mart ülkemiz için, dünya mazlumları için bir milat olacak” dedi.

Kaynak: İHA