Turizm Strateji ve Eylem Planı

Düzce'de politik, kültürel, çevresel, ekonomik hedeflerin oluşturulması ve turizm sektörünün stratejik yol haritasınının çizilmesi için "Düzce Turizm Strateji ve Eylem Planı" toplantısı düzenlendi.

Düzce Valiliği konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Su, "Düzce, her bakımdan çok şanslı bir ilimiz. Her sektörden önemli potansiyellere sahibiz. Özellikle sanayi ve turizmde önde olduğumuz ve bu iki sektör için yapılan çalışmaların daha bitmediğini görmekteyiz. Düzce 170 bin turist alabilen bir şehir ve biz bu sayıyı daha da arttıracağız" dedi.

Düzce'yi turizmde en üst seviyelere taşıyacaklarına işaret eden Su, "Kaliteyi arttırmak için tanıtan bir kitap hazırlıyoruz, mobil tur rehberi çalışmalarımız var. doğal güzelliklerimizde de çalışmaları başlattık. Biz inanıyoruz ki bu çalışmaların sonunda Düzce turizm bakımından çağ atlayacak" diye konuştu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter yardımcısı Necmettin Çalışkan ise Düzce'nin turizmi hakkında bir çok proje hazırladıklarını dile getirerek, Düzce'yi turizm şehrine dönüştüreceklerini söyledi.

Kaynak: AA