Tanrıverdi Turgutlu'da Kapı Kapı Dolaştı

AK Parti Manisa Milletvekili ve Ak Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi Turgutlu'da esnaf odalarını ziyaret ederken, vatandaşlarla da bir araya gelerek destek istedi.

Tanrıverdi Turgutlu'da Kapı Kapı Dolaştı
Tanrıverdi'nin ziyaretinde kendisine Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Ak Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, Ak Parti Turgutlu Kadın Kolları Başkanı Hatice Gözeten eşlik etti.
Tanrıverdi, Turgutlu'da ki esnaf odalarının başkanlarını ziyaret etti ve seçimler sonrası yeni başkanları tebrik etti. Oda ziyaretinden oda başkanları esnafların sıkıntısını dile getirirken, en büyük istekleri bir araç vize istasyonu kurulması yönündeydi. Tanrıverdi konuyla ilgili olarak Denizlili iş adamı aynı zamanda vize istasyonları alt işletmecisi olan Rıza Akça'yı telefonla araya gereken görüşmelerin yapılması yönünde bir görüşme yaptı. Oda başkanları üyelerinin ve genel olarak esnafların yaşadıkları sıkıntıları dile getirirken, Tanrıverdi ve Yurttaş konuları not ederek gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Oda başkanları ziyaretinin ardından Hüseyin Tanrıverdi, Atatürk Bulvarındaki esnafları dolaşarak hayırlı işler diledi. Tanrıverdi bir çay ocağında çay içerek Manisa MHP Eski Milletvekili Ahmet Orhan'la sohbet etti. Hüseyin Tanrıverdi, Turgutlu ziyaretinin ardından Manisa'nın Ahmetli ilçesine hareket etti.
Kaynak: İHA