Optimum’da Eyvah Eyvah-3 Coşkusu

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği Eyvah Eyvah serisinin sonuncusu, Eyvah Eyvah-3’ün galası Optimum Outlet’te gerçekleşti.

Optimum’da Eyvah Eyvah-3 Coşkusu
Filmin oyuncularının tam kadro katıldığı galaya Avm ziyaretçileri, İzmirli sinemaseverler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.


Eyvah Eyvah-3’ün İzmir Galası büyük ilgi görürken Optimum’da düzenlenen söyleşide eğlenceli dakikalar yaşandı. Ata Demirer’in kaleme aldığı Eyvah Eyvah serisinin sonuncusu, İstanbul ve filmin çekildiği Çanakkale’den sonra İzmir’de seyirciyle buluştu. Ata Demirer’in yazdığı ve başrolünde yine Ata Demirer ile Demet Akbağ’ın oynadığı Eyvah Eyvah -3’ün İzmir galasına 7’den 77’ye ilgi vardı. Optimum Cinemaximum sinemalarındaki film gösterimi öncesinde filmin oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Tarık Ünlüoğlu, Serra Yılmaz, Ayşenil Şamlıoğlu, Teoman Kumbaracıoğlu, Salih Kalyon, Cengiz Bozkurt ve yönetmen Hakan Algül, hayranlarıyla keyifli bir söyleşi de gerçekleştirdi.

Saatler öncesinden etkinlik alanında yer alan sinemaseverler, galaya katılan ünlü oyuncuların fotoğraflarını çekebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Filmin gösterildiği Cinemaximum salonları dolup taşarken film kahkahalar eşliğinde izlendi.

İlk iki filmde hikaye kadar Ata Demirer ile Demet Akbağ’ın seslendirdiği parçalar büyük ilgi görürken 3. filmin de sürprizi “Dol karabakır” şarkısı oldu.Vizyondan önce heyecanla bekleyen izleyici ile paylaşılan ve büyük ilgi gören parça, filmde de sinemaseverlerin büyük beğenisini kazandı. Film sonunda izleyiciler adeta gülmekten yoruldu. Finalde tüm salonlarda film, ayakta alkışlanırken oyuncular dakikalarca tebrikleri kabul etti.
Kaynak: İHA