Mustafa Çelik, Fevziçakmak Pazar Yerinde

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Fevziçakmak Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Mustafa Çelik, Fevziçakmak Pazar Yerinde

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, seçim çalışmalarına Fevziçakmak Mahallesi’ni ziyaret ederek devam etti. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Yelkenoğlu, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önce semt pazarını gezen Mustafa Çelik, pazar esnafından seçimlerde destek istedi. Pazar esnafının kapalı pazar talebiniyeni projelerle karşılayacaklarını anlatan Mustafa Çelik, 30 Mart yerel seçimlerinin Kocasinan açısından yeni bir milat olacağını söyledi.

Alışveriş yapan mahalle sakinleriyle de sohbet eden Mustafa Çelik, satın aldığı meyvelerden vatandaşlara ikram etti, esnaf olup satış yaptı. Esnafın yoğun sevgi gösterilerini de karşılıksız bırakmayan Mustafa Çelik, her biriyle tek tek görüştü.

Pazar ziyareti sonrasında mahalle esnafını ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Mustafa Çelik, mahalle esnafının taleplerini de dinleyerek, yeni dönemde beklentileri karşılayacak yeni projeler oluşturacaklarını vurguladı.

Mustafa Çelik, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinden sonra semt pazarı yanında bulunan Büyükşehir Belediye İtfaiyesi’nide ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İtfaiye Daire Başkanı Aytekin Kahraman, Mustafa Çelik ve beraberindekilere çalışma sistemlerini anlattı, Kayseri İtfaiyesi’nin dünya çapında başarılara imza attığını aktardı.
Kaynak: İHA