2014 Yılının En Özel Mobilyaları İmob’ta

1988 yılından itibaren mobilya sektöründe faaliyet gösteren Papatya Mobilya, 2014 yılına özel ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) tanıttı.


İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen İSMOB’a katılan Papatya Mobilya, yeni ürünlerini kullanıcılarının beğenisine sundu. İSMOB’da çok ilgi gördüklerini belirten Papatya Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbakar, 2014’ün herkes için sürpriz bir yıl olduğunu ve Papatya Mobilya olarak 2014’teki yeni ürünlerini tanıtmak için fuara geldiklerini söyledi.

Özbakar, “Papatya, en çok ürünü olan firma. Şu anda 4 bin tane barkodlu ürünümüz var. Müşterilerimize değişik tasarım ve renkler sunuyoruz. Bununla beraber kendimizi bazı konularda geliştirmeye de çalışıyoruz. Renk ve model alternatiflerimizden dolayı çoğu firma bizi tercih ediyor. 1988’den beri olan deneyimlerimizi en son yaptığımız ürünlerle birleştirdik ve Türkiye’nin ihtiyacı olan iç ve dış mekan mobilyalarında yeni kategoriler oluşturduk” ifadelerini kullandı.
Yeni modellerin çok ilgi gördüğünü belirten Özbakar, ürün çeşitliliği hakkında bilgi verdi. Polikarbon, elyaf takviyeli polipropilen ve ahşap ayaklı plastik ürünlerden değişik stiller oluşturduklarını söyleyen Ahmet Özbakar, “Yeni tasarımcılarımızın oluşturduğu ve üretimine başladığımız 20 tane yeni ürünümüz var. Bizi en çok alışveriş merkezleri, oteller, restoranlar, okullar ve toplu tüketim alanları tercih ediyor. Bunun nedeni de yılların verdiği tecrübeden kaynaklanan sağlamlığımızın olması. Toplu tüketim alanlarındaki ürünlerin sağlam olması gerekiyor. Çünkü çok trafiği olan yerlerdeki ürünler, gün içerisinde birçok insan tarafından kullanılıyor. 1500-2000 tane sandalye alacak olsanız, önce sağlamlığını düşünürsünüz. Bu da Türkiye’de biz de olduğu için tercih sebebiyiz” şeklinde konuştu.

Kaliteyi ucuza verme felsefesinde olduklarını söyleyen Özbakar, “Atılımlarımızı uzun vadeli düşünürüz ve müşterimiz, ürünlerimizi uzun seneler kullansın isteriz. Markanın devamlılığı ancak bu şekilde sağlanır. Toplam 45 bin metrekarelik alanda üretim yapıyoruz ve bu konuda çok hızlıyız. Fabrikalarımızda teknolojinin gerektirdiği her türlü yenilik var. Uzun soluklu işler yapma çabasındayız. Ancak biz hep 10 yıl sonrayı tasarlayan bir firmayız ve bu doğrultuda yeni fabrika yatırımlarımız olacak. 2014 yılında iyi projelere imza atacağız” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA