Siber Açıklaması

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak ve MÜSİAD Kıbrıs Temcilciliği Başkanı Okyay Sadıkoğlu ile beraberlerindeki heyeti kabul eden KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, iş adamlarının ülkeye yapacağı pozitif katkının önemli olduğunu söyledi.


KKTC Meclis Başkanı Siber, resmi temasları kapsamında Lefkoşa'yı ziyaret eden MÜSİAD heyetini kabul etti. Kabulde, iş adamlarının görüşlerine önem verdiklerini anlatan Siber, “Genç ve dinamik bir ülkeyiz. Sizlerin ülke hakkında yapacağınız değerlendirmeler ve döndüğünüzde vereceğiniz mesajlar önemli” diye konuştu.

Siber, iş adamlarının yapacağı pozitif katkıların ülke için önemli olduğunu da ifade etti.

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak kabulde yaptığı konuşmada, KKTC’yi MÜSİAD Kıbrıs Şubesi'nin açılışını yapmak ve Avrupa’daki MÜSİAD teşkilat başkanlarıyla bir araya gelmek için ziyaret ettiklerini anlattı. Konuşmasında MÜSİAD’la ilgili bilgi veren Olpak, Derneğin Kıbrıs’taki çalışmaları için de destek istedi. Olpak, konuşmaların ardından Siber’e MÜSİAD’ın araştırma raporlarını içeren yayınları ve MÜSİAD Hatıra Ormanı’na Siber adına ekilecek 50 fidanın belgesini takdim etti.
Kaynak: İHA