Meral Akşener Amasya’da

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Amasya’da MHP Amasya Belediye Başkan Adayı Ahmet Fatih Coşar’ın düzenlediği proje tanıtım toplantısına katıldı.

Meral Akşener Amasya’da

MHP Amasya Belediye Başkan Adayı Ahmet Fatih Coşar’ın Hamit Kaplan Spor Salonu’nda düzenlediği proje tanıtım toplantısına katılan Meral Akşener, 17 yıl önce kendisinin de İçişleri Bakanı olduğu 28 Şubat postmodern darbesi sürecinde o gün bankaların ‘kendini cumhuriyetin bekçisi ilan edenler’ tarafından soyulduğunu ve ülkenin yaklaşık 50 ile 60 milyar dolar arasında zarara uğradığını söyledi.

Akşener, “28 Şubat ile bugün arasında ne fark var. O gün zulüm yapanlar, o gün haksızlık yapanlar, cumhuriyeti koruduğunu iddia eden, cumhuriyetin sahibi olduğunu kendini iddia eden tanımlayan arkadaşlardı. Demek ki neymiş hırsızlık aynı aktörler farklı, hırsızlık aynı gerekçeler farklı. Yolsuzluk aynı niyetler farklı” diye konuştu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın Başbakan Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarına ilişkin sözlerini eleştiren Akşener, “Bilim ve Teknoloji Bakanı hissiyatla bilişim öğreniyor. Bilim out, hissiyat in” dedi.

Kaynak: İHA