Ak Parti’nin İlçelerde Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan İl Başkanlığı, ilçe ve beldelerde seçim ofisleri açılışlarını yapmaya ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

Ak Parti’nin İlçelerde Seçim Çalışmaları Devam Ediyor
AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Refahiye İlçesinde seçim startı verilerek Seçim Ofisi açılışı gerçekleştirilip ilçede ki esnaflar ziyaret edildi. Ziyaretler kapsamında ilk olarak AK Parti Refahiye seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış öncesi bir konuşma yapan AK Parti Refahiye Belediye Başkan Adayı Vezir Dumanlı, AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin Refahiye ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek; “Refahiye’de birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde çeşitli hizmetler gerçekleştirdik. Bu hizmetleri yaparken hiç kimseyi etnik kökeninden dini inancından ve siyasi düşüncesinden dolayı ötekileştirmedik. Bundan sonra da ötekileştirmeyeceğiz. Refahiye’de Belediye Başkanı seçildikten sonra herkese hizmet için çalıştık. Bundan sonra da aynı anlayış ile hizmetlerimize devam edeceğiz. AK Parti iktidarında İlçemizde birçok çalışma yapıldı. İlçemizde su, kanalizasyon, yol yapım çalışmaları, park bahçe düzenlemeleri ve ağaçlandırma çalışmaları yaptık. Biz oy kaygısı ile iş yapmıyoruz. İş yaparken önce insan önce Refahiyeliler diyoruz.” Dedi.
AK PARTİ LAF ÜRETMEDİ HİZMET ÜRETTİ
AK Parti İktidarında Türkiye’de her alanda ilke imza atıldığını belirten AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ise konuşmasında; “ Türkiye eğitimde, ulaşımda, sağlıkta, ekonomide ve birçok alanda AK Parti İktidarında ilerlemiş, gelişmiş ve büyümüştür. Sayın Başbakanımız, Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz laf üretmediler iş ürettiler. Yol oldular, su oldular, hastane oldular vatandaşlarımıza hizmet getirdiler. Bugün Türkiye geleceğe umutla bakan bir ülke olmuştur. Hemşehrilerimizin bize verdiği emaneti 12 yıldır başımızın üzerine koyduk ve emanete asla ihanet etmedik. Milletimizin emanetini mafyalara çetecilere darbecilere kaptırmadık. Emanete gözümüz gibi bakıyor ve sahip çıkıyoruz. Türkiye’de ortalığı karıştırıp düzeni bozmak isteyen, ülkemizi karanlığa götürmek isteyenler var. Başbakanımıza tuzaklar kuran iç ve dış mihraklar var. Hükümetimizi düşürüp ülkemizi kaosa çekmek istiyorlar. 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde vereceğiniz oylar ile hem Başbakanımıza hem de istikrara sahip çıkacağız. AK Belediyeler Türkiye’de tarih yazdı. 30 Mart’ta aydınlık günlere devam diyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

AK PARTİ MİLLETİN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞTUR
Türkiye’nin istikrarı açısından mahalli seçimlerin önemine değinen AK Parti İl Başkanı Burhan çakır ise konuşmasında; “Bugün güzel ülkemizin her köşesinde AK Parti’nin eserleri ve hizmetleri görünüyor. Cumhuriyet tarihimizde yapılan hizmetler ile insana verilen değerler ile AK Parti milletin gönlünde taht kurmuştur. Karanlık odaklar her seçim döneminde olduğu gibi bu dönemde de ortaya çıktılar. AK Parti’ye, Sayın Genel Başkanımıza türlü türlü tuzaklar kuruyorlar. Allah’ın izni ile bu tuzaklar 30 Mart’ta bir kez daha boşa çıkacaktır. Dün olduğu gibi bugünde rabbimin izni milletimizin teveccühü ile Refahiye’de bir kez daha destan yazacağız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Refahiye seçim koordinasyon merkezi açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri davul zurna eşliğinde halay çektiler. Halkın yoğun ilgisinin olduğu ziyaretlerde AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri esnafları gezerek vatandaşlar ile sohbet ettiler.
Kaynak: İHA