Başbakan Erdoğan 4 Mart'ta Kırıkkale’de Halka Seslenecek

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin tanıtıldığı toplantıda Başbakan Erdoğan’ın 4 mart tarihinde partisinin düzenlediği Kırıkkale mitinginde halka sesleneceğini söyledi.

Başbakan Erdoğan 4 Mart'ta  Kırıkkale’de Halka Seslenecek

Öğretmenevi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına İl Başkanı Mehmet Demir, Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit, Kadın Kolları Başkanı Hülya Tülay İğde, il genel meclis üye adayları ve belediye meclis üyesi adayları katıldı.

İl Başkanı Demir, seçim koordinasyon merkezinin programları çerçevesinde bir araya geldiklerini belirtti

4 Mart Salı günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 16.00’da Kırıkkale’ye geleceğini belirten Demir, “Bizler Başbakanımızla büyük bir buluşma mitingi yapacağız. AK Parti Belediye Başkan adayımız seçim çalışmalarını aksatmadan yürütüyor. Bizler de teşkilat olarak bu çalışmaları destekliyoruz. Mitingimiz ile ilgili 15 bin Türk Bayrağı, 15 bin AK Parti Bayrağı, 5 bin tane yağmurluk ve alanı süsleyecek malzememizi temin ettik” dedi.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise; “Bizler hizmete talibiz. Bizlerin nefsi ile bir işi olmaz. En iyi hizmeti nasıl yapabiliriz diye gece gündüz çalışırız. Makam, mevki ve koltuklar gelip geçicidir. AK Parti’nin de AK Parti olmasının en büyük sebebi budur. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de en iyi hizmeti yapabilmek için hepimiz gecemizi gündüzümüze katacağız. Bu seçimden sonra o emanet bize verilirse elimizden gelen bütün gayreti yapacağız” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından il genel ve belediye meclis üyesi adayları kendilerini tanıttılar.
Kaynak: İHA