Ak Parti Yerel Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Yerel Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Başsoy, beraberinde AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte esnaf, sivil toplum kuruluşları, hastaneler, kurumlar ve pazarları gezerek 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde hemşehrilerinden destek istiyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlar ile biraraya gelen AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy vatandaşların dilek ve temennilerini dinleyip Erzincan’da yapacakları projeler hakkında bilgi veriyor. Erzincan’da uygulayacakları projeler ile daha modern ve daha yaşanabilir bir Erzincan için çalışacaklarını ifade eden AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy Erzincan’da esnaflar, sivil toplum kuruluşları ve ilgili kurumlar ile el ele verip önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Hastane ziyaretlerine devam eden AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer sağlık çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar dilerken hasta ve yakınları ile de görüşüp geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Başsoy ve İl Başkanı Çakır hastane ziyaretinin ardından Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek temizlik çalışanları ile biraya geldiler. Burada bir konuşma yapan Başsoy 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinin önemine değinerek “Erzincan’da AK Belediyeciliğin yapmış olduğu hizmetler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır.” dedi.

İl Başkanı Burhan Çakır ise AK Parti İktidarında Türkiye’nin her alanda çağ atladığını belirtip; “ Türkiye eğitimden sağlığa ekonomiden ulaşıma her alanda AK Parti İktidarında birçok ilke imza atmıştır. Ülkemiz borç alan bir ülke durumundan bugün şükürler olsun borç veren bir ülke haline gelmiştir. Bu ülkede Adnan Menderes’i astılar, Turgut Özal’ı zehirlediler geleceğimizi çaldılar. Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımıza birçok tuzak kurdular. Şükürler olsun ki bu tuzaklar boşa çıktı. 30 Mart yerel seçimlerinde de kurulan bu tuzakları boşa çıkarmak ve Erzincan’ımızı daha ileri taşımak için AK Parti’ye AK Belediyeciliğe ihtiyacımız var.” diye konuştu.

Kaynak: İHA