Montajın bir belgesi daha

Başbakan Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarının montaj olduğunu kanıtlayan bir belge daha ortaya çıktı.

Montajın bir belgesi daha
Paralel devlet yapılanması; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik çirkin kampanyasını sürdürüyor.

Paralel yapılanmanın sosyal paylaşım sitesi “twitter” ve “youtube” üzerinden paylaştığı, Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmesinin tamamen montaj olduğu ortaya çıktı. Kayıtları hazırlayan paralel yapılanma üyelerinin görüşmenin tarihini dahi tutturamadığı belirlendi.

ERDOĞAN O SAATTE KONYA'DA!
Yeni Akit'in haberine göre; örgütün hazırladığı düzmece kayıtlarda, Başbakan Erdoğan'ın 17 Aralık 2013 tarihinde saat 15.39'da Ankara'dan oğlu Bilal Erdoğan'ı aradığı iddia ediliyor. Ancak, Recep Tayyip Erdoğan'ın belirtilen saatte Konya'da olduğu, Şeb-i Arus törenlerinde halka seslendiği ortaya çıktı.

Üstelik, paralel yapılanmanın sözcüsü olduğu iddia edilen Bugün Televizyonu; 17 Aralık saat: 15.15'de Erdoğan'ın konuşmalarını Konya'dan canlı yayınlamış. Paralel yapılanmanın Başbakan Erdoğan'ı 24 dakikada Konya'dan Ankara'ya nasıl götürdüğü merak konusu oldu.


Montajın bir belgesi daha

YANINDA BULUNAN KIZINI İSTANBUL'DAKİ OĞLUNA SORMUŞ
Paralel yapılanmanın yayınladığı ikinci telefon görüşmesinde Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan'a aramaya ait olan ses kaydı ise akşam saatine denk geliyor. Söz konusu saatte ise Başbakan Erdoğan, Mevlana Kültür Merkezi'ni ziyaret ediyor ve bu da canlı yayında veriliyor.

Söz konusu ses kaydında, Başbakan Erdoğan'ın, Konya'da birlikte olduğu kızı Sümeyye Erdoğan'ı, İstanbul'da bulunan oğlu Bilal Erdoğan'a sorması da, paralel yapılanmanın tezgahının gözler önüne seriyor.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ