Başkan Alemdar Açıklaması

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik gün içerisinde düzenlenen programlarda Serdivanlılarla buluşuyor.

Başkan Alemdar Açıklaması

Başkan Yusuf Alemdar, 32 Evler Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte kahvaltı ederek sohbet etti. Programa katılan vatandaşlar Alemdar’a taleplerini direkt iletme imkanı buldular.

Yusuf Alemdar, 32 Evler’in Serdivan’ın köklü mahallelerinden biri olduğunu, yeni yolla birlikte şehrin yeni giriş kapısı konumuna geldiğini, bunun da ilerleyen dönemde bölgeyi daha da kalkındıracağını söyledi.

32 Evler’deki birlik, beraberlik ve samimiyet havasının tüm Serdivan’da olduğunu söyleyen Alemdar, Serdivan’da yapılan tüm yatırımların vatandaşın desteği ve güveni ile yapıldığını, bundan sonraki çalışmalara da aynı prensiple devam edeceklerini söyledi.

Gittikleri her yerde kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ifade eden Alemdar, “Biz Serdivan olarak büyük bir aileyiz ve her geçen gün de büyümeye devam ediyoruz. Her mahallemizle, her sokağımızla, her ferdimizle biz büyük bir mozaiğin parçasıyız” dedi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, önümüzdeki günlerde Serdivan için yeni projeleri açıklayacaklarını belirterek, “Sakarya’nın en çok tercih edilen ilçesi olan Serdivanımız için hazırladığımız yeni projelerimizle büyümeye ve örnek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA