Ak Partili Kemerli Açıklaması

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Tanfer Kemerli, Ege Bölgesi Evden Eve Taşımacılar Derneği'ni ziyaret ederek, dernek üyeleriyle kahvaltıda buluştu.


Beraberindeki Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı Teşkilat Yöneticisi Cemil Bağatur ve Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Adayı Memduh Sevinç'le birlikte evden evden evcilerle buluşan Kemerli, seçildikleri takdirde sektör mensuplarına 'kamyon park yeri' yapacaklarını vadetti.

Ege Bölgesi Evden Eve Taşımacılar Derneği'nin faaliyetlerini yakından izlediklerini, bölgelerinde faaliyet gösteren aktif bir STK olarak değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Adayı Kemerli, “Karşyaka'yı Ak belediyecilikle tanıştırmak ve Karşıyakalılara hakettikleri hizmet vermek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Karşıyaka'da faaliyet gösteren diğer STK'lar gibi, Evden Eve Taşımacılar Derneği'ne de seçildiğimiz takdirde, hazırlayacağımız yerleşke içerisinde yer vereceğiz. Ayrıca, Karşıyaka sokaklarında ev taşıması yaparken karşılaştığınız çevresel problemlerin çözümü için de Belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya ve işinizi kolaylaştırmaya talibiz.” dedi.

Daha sonra konuşan Ege Bölgesi Evden Eve Taşımacılar Derneği Başkan Hasan Aşkın da, başkan adayı Tanfer Kemerli'nin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ve kendisine başarılar dilediklerini söyleyerek, “Evden eve taşımacılık sektörü, binlerce kişiye istihadam olanağı sağlayan, ekonomiye katma değer katan çok dinamik bir sektör. Ancak meslek mensuplarımız işlerini yaparken, birtakım zorluklarla karşılaşıyor. Özellikle trafikle ilgili sıkıntılarımız had safhaya ulaşmış durumdadır. Bu zorlukların giderilmesi ve fiziki koşulların iyileştirilmesi için yerel yönetimlere de görev düştüğünü düşünüyoruz. Ayrıca, Sayın Başkan Adayı Kemerli'nin, bizlere kamyon park yeri sözünü vermesini de önemsiyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: İHA