Rektörlük soruşturma başlattı

Öğrencisinin çıplak fotoğraflarını paylaşan profesöre soruşturma başlatıldı.

Rektörlük soruşturma başlattı
Üniversitedeki kız öğrencisi E.B. ile kendisinin ayrı çekilen çırılçıplak fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı 56 yaşındaki Prof.Dr. A.N.T. hakkında rektörlük soruşturma başlattı.

Olayla ilgili yorumda bulunan A.N.T., “Fotoğraflar yayınlanmadan önce izne ayrılmıştım. Fotoğrafların ne şekilde paylaşıldığını bilmiyorum. 13 Şubat'ta öğleden sonra birisi beni telefonla aradı. Fotoğrafların paylaşıldığını söyledi. Ben de hemen fotoğrafları kaldırdım. Ancak bir anda yayılmış. Maalesef akacak kan damarda durmuyor. Okul yönetimi tarafından soruşturma açıldığını duydum. Ama bu konuda bana kimse bir şey söylemedi. Herhalde sonucunu söylerler. Bu olayı doğru bulmuyorum” dedi.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Naci Gündoğan ise konu hakkında gerekenin yapılacağını söyledi. Prof.Dr. A.N.T.'nin kendi isteği ile bölüm başkanlığı görevinden istifa ettiği açıkladı.