Baykal'dan Erdoğan'a jet yanıt

Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısında 'neden susuyorsun' diye seslendiği Baykal'dan jet yanıt.

Baykal'dan Erdoğan'a jet yanıt
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yasadışı dinlemeler ve internete sızdırılan ses kayıtları konusunda kendisini ses çıkarmamakla eleştiren Başbakan Erdoğan'a yanıt verdi.

Baykal, "Başbakan'ın elindeki kanıt ve delilleri açıklamasını bekliyorum. Ben zaten siyasi duruşumu genel başkanlıktan ayrılırken ifade etmiştim" dedi.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'dan, internete düşen kayıtlarla ilgili "Neden sessizsin, daha neyi bekliyorsun?" diye seslenen Başbakan Erdoğan'a yanıt geldi.

"Başbakan'ın elindeki kanıtları, delilleri paylaşmasını bekliyorum" diyen Baykal, ortadaki komploları kimin hazırladığını ortaya koymanın iktidarın elinde olduğunu söyledi.

Baykal, "TİB, MİT, Emniyet Müdürlüğü elindedir. Tek taraflı iddia ile benim yürümemi kimse beklemesin. Delil, kanıt bekliyorum" diye konuştu.