Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti'den yeniden aday gösterilen Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında Beykonak beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında meclis üye adaylarıyla Beykonak beldesinde vatandaşlarla toplantı düzenledi.

Toplantıda konuşan Çetinkaya, 1999 yılında ilk belediye başkanı adayı olduğunda ekibiyle "Önce ilçenin meselelerini masaya yatıracağız, sonra da çözüm üreteceğiz" diyerek yola çıktıklarını söyledi.

Seçimlerin ardından Kumluca'nın altyapısı başta olmak üzere içme suyu, kanalizasyonu, hastanesi, otogarı, toptancı hali, sosyal tesisleri, yolları, sosyal ve kültürel etkinlikleri her türlü işini sırasıyla planlayarak çözüme kavuşturduklarını anlatan Çetinkaya, aradan geçen 15 yıllık sürede tüm bu işleri halkla, halkın desteğiyle başardıklarını belirtti.

"Biz size vaatte bulunmaya gelmedik" diyen Çetinkaya, şöyle devam etti:
"Biz ilçemizin, insanlarımızın ihtiyacı olan her hizmeti yapıyoruz ve yapacağız. Siz bu hizmetleri kimin yapacağını çok iyi bilirsiniz. Bizim de size hizmet yapıp yapmayacağımızı en iyi yine siz bilirsiniz. Yeni yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile Kumluca'mız daha da büyüdü. Beykonak, Mavikent, Adrasan ve köylerimiz ilçemizin birer mahallesi oldu. Eğer bizlere güvenir destek verirseniz, biz ekibimizle birlikte ihtiyacınız olan tüm hizmetleri yapmaya hazırız."
İlçede hizmet alanının genişlemesiyle hizmetin eksik kalacağı gibi halka yanlış beyanlar verildiğini ileri süren Çetinkaya, yılların tecrübesiyle hiçbir hizmeti eksik bırakmadan daha iyisini ve daha fazlasını yapacaklarını kaydetti.

Çetinkaya, "Beykonak'ta en büyük sıkıntınızın yıllardır yol sorunu olduğunu biliyoruz. İnşallah 30 Mart'ta seçildiğimiz takdirde en kısa sürede işe başlayarak yol sorunuzu çözeceğiz. Hatta 15 Mayıs'a kadar tamamlayacağımızın sözünü veriyorum" diye konuştu.

Çetinkaya, daha sonra toplantıya katılan vatandaşların sorularını cevapladı.
Kaynak: AA