Önce Vedalaştı Sonra Uçurumdan Atladı

Aydın’da bunalıma giren bir genç, sosyal paylaşım sitesinden sevdikleriyle vedalaştıktan sonra uçurumdan atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Önce Vedalaştı Sonra Uçurumdan Atladı

Edinilen bilgiye göre, Aydın’da bir okulda hizmetli olarak çalıştığı öğrenilen M.İ.A. (24), akşam saatlerinde Aytepe Varyantı’na çıktı. Sosyal paylaşım sitesinden yer bildirimi yapıp ‘Elveda Sevdiklerim’ yazan M.İ.A., Aytepe Mesire Alanı’nda vatandaşların gözleri önünde tel örgüyü geçti. M.İ.A.’nın atlayacağını fark eden çevredeki vatandaşlar, şahsı kararından vazgeçirmek istese de başarılı olamadı. M.İ.A. çevredekilerin şaşkın bakışları arasında 50 metrelik uçurumdan atladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ağır yaralı halde buldukları gencin dereye yuvarlanmaması için bir yandan kemerinden tuttu, diğer yandan da şuurunu açık tutmak için sürekli M.İ.A. ile konuştu.

Olay yerine gelen 112 ekipleri, polislerin ve vatandaşların yardımıyla gencin düştüğü noktaya ulaştı. Ağır yaralı olan genç branda ile ambulansa taşınarak Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Dün ‘son 24 saat’ ve ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, ben yapacağım dedim mi yaparım. Kimse de fikrimi değiştiremeyecek’ şeklinde paylaşımlarda bulunan M.İ.A.’nın intihar girişimi ile ilgili polis soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA