Chp Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Ortaca’da

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, seçim çalışmalarına destek için Ortaca’ya geldi.

Chp Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Ortaca’da

CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’a CHP İlçe Başkanı Mehmet Setkaya ve Belediye Başkanı Hasan Karaçelik eşlik etti. Yıldız, CHP Belediye Başkan Adayı Karaçelik’e başarılar diledi.

Ortaca Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Hasan Karaçelik, yaptığı açıklamada; “Bu güne kadar bu seçim çok önemli deniyordu; bu bana yapay geliyordu. Ama bu seçimler şimdi gerçekten çok önemli. Biz şu ve ya bu şekilde hangi ırktan, dinden, mezhepten olursa olsun, bu ülkede beraber yaşamak zorundadır; bu koşulları oluşturmak zorundayız. Biz siyasetçilere düşen en önemli görev budur. Ekonomi bozulur, düzelir. İnsanlar çeşitli sorunlarla karşılaşabilir; bunların hepsi düzelir. Ama ülkede bir fay hattı koptuğu andan itibaren başımıza gelmeyecek gibi düşünmeyelim. İnanın çok ciddi felaketlere gideriz. Bütün siyasetçilere şu mesajı vermek istiyorum. Bu ülkenin yaralarını hep beraber saralım ve bu yaraları sarmak içinde bizim gibi düşünenlerin iktidar olası ve başa geçmesi lazım” dedi.

Karadeniz ve Trakya bölgesinin tamamı olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde genç seçmenin toplam nüfusa oranla yoğun olduğu illerde Gençlik Kolları Genel Merkezi olarak pilot çalışma yürüteceklerini belirten CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız da, Çarşamba günü 32 günlük yerel seçim kampanyasını açıklayacaklarını söyledi.

Türkiye genelinde 374 tane Genç Belediye Meclis Üyesi Adayı çıkarttıklarını dile getiren Yıldız, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun devrim niteliğinde kararı ile uygulamaya konulan yüzde 10'luk gençlik kotası illerimizin, ilçelerimizin çoğunda hayata geçirilmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, artık daha genç kadrolarla yola çıkıyoruz. Özellikle genç dostu belediye başkanlarımızın yanına gelmeyi öncelik kabul ediyoruz. Kendi parti içindeki siyasetimde de 31 Mart’a giden süreçte de Hasan Başkan burada ekibiyle beraber genç kadro su ile birlik ve beraberlik içinde ve diğer aday adayları ile beraber Ortaca’da Muğla ve Türkiye’de güzel bir portre çizdiğini biz Ankara’da görüyoruz. Tüm genç arkadaşlardan Ortaca’da Hasan Başkana oy istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA