Yerel Seçime Doğru Kısa Kısa

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mart'ta Adıyaman'a geleceğini bildirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında birçok kente miting düzenleyecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Adıyaman'daki miting tarihi bel oldu.
Adıyaman programının netleştiğini belirten Kutlu, Başbakan Erdoğan'ın 4 Mart Salı günü Adıyaman'da olacağının ifade etti.

AK Parti Seçim İrtibat Bürosunda partililere seslenen Kutlu, "30 Mart'ın sonucunu inşallah 4 Mart'ta meydanlarda göstereceğiz. Sandıklar açılmadan, Adıyaman'ın teveccühü meydanlara yansıyacak. Ezilenlerin gür sesi, mazlumların hür sesi olan Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 4 Mart Salı günü saat 13:00'te Adıyaman'da olacak. Burada tüm hemşehrilerimize seslenecek. Hepimiz bunun heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah en güzel ve coşkulu bir kalabalıkla sayın Başbakanımızı miting meydanında bağrımıza basacağız." dedi.


- CHP Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır seçim çalışmalarını sürdürüyor
CHP Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, seçim iletişim merkezinde partililere seslendi.
Gün geçtikçe bayanların seçim iletişim merkezine ilgilerinin arttığını görmekten mutluluk duyduğunu belirten Bakır, halkın yoğun bir teveccüh gösterdiğini dile getirdi.
Adıyaman'ın otopark sorununu çözeceklerini anlatan Bakır, "Adıyaman insanının en büyük sorunu olan otopark sorununu ortadan kaldıracağız. Şehrin muhtelif yerlerinde yeraltında ve yer üstünde çeşitli otoparklar yapacağız'' dedi.


- BDP'li Şanlıurfa milletvekili Binici Kahta'da
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, partisi tarafından Kahta'da düzenlenen mitinge katıldı.

Burada partililere seslenen Binici, yerel seçimlerin bir referandum kadar önemli olduğunu ifade ederek, ''30 Martta bir seçim yaşayacağız. Biz kendimiz de kentimizi de yönetmek istiyorsak adaylarımıza çok büyük destek vermeliyiz" diye konuştu.

.

Kaynak: AA