Bursa'da Erzincanlılar Gecesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, DSP Genel Başkanı Masum Türker ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Bursa'da düzenlenen "Erzincanlılar Gecesi"ne katıldı.

Bakan Çelik, etkinlikte yaptığı konuşmada, daha önce Bursa milletvekili olduğunu, son seçimde Şanlıurfa'ya hizmet ettiğini bildirdi.
Bu tür etkinliklere katılmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Çelik, "Benim tayinim bu seçim döneminde Şanlıurfa'ya çıktı. Üç dönem Bursa gibi bir şehrimize hizmet etme imkanımız oldu. Bu dönem de Şanlıurfa'da kardeşlerimizle önemli hizmetlere imza atıyoruz. Fırsat buldukça bir arada olmaya çalışıyoruz. Bu haftada bu vesileyle gelmişken arkadaşlarımız Erzincanlıların kurtuluş gecesi olduğunu söylediler. Bu anlamlı geceye katılmış olmaktan dolayı mutluyuz" dedi.

Bakan Çelik'e teşekkür ederek başladığı konuşmasında hemşehri gecelerinde siyasi konuşma yapmanın doğru olmayacağını söyleyen Mustafa Sarıgül de "Buralar siyaset meydanları değil, buralar güzellik meydanları, enerji meydanları. Geleneklerine, örflerine adetlerine bağlı bir yerden geldiğimiz için zaman sayın Bakanımız ve misafirlerimiz başımızın tacı diye konuştu.

Bursa'da bir düğün salonunda düzenlenen geceye, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli ve DSP Genel Başkanı Masum Türker de katıldı.


Gecenin ardından Sarıgül, geçen ay vefat eden Türkiye Değişim Hareketi (THD) Osmangazi ilçe başkanı Ender Edoğan'ın babası Hakkı Erdoğan'a taziye ziyaretinde bulundu.
Kaynak: AA