Başkan Akyürek Ak Parti'li Gençlerle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti il ve ilçe gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Akyürek, Japon Parkı'ndaki programda, Türkiye'nin lider ülke olma yolculuğunda gençlerin ülkeye büyük hizmetlerde bulunduğunu söyledi.

Gençlerin vizyonlarını yüksek tutarak kendilerini daha güçlü yarınlara hazırlamaları gerektiğini vurgulayam Akyürek, Türkiye'deki en fonksiyonel ve en önemli gençlik merkezlerinden birisini Konya'ya kazandıklarını anımsattı.
Konya'nın genç bir nüfusa sahip olduğunu, bunun da şehri yönetenlerin sorumluğunu artırdığını dile getiren Akyürek, şunları kaydetti:
"Vizyonumuzu yüksek tutalım. Kendimizi daha güçlü yarınlara hazırlayalım. Türkiye'nin lider ülke olma yolculuğunda gençlerimiz ülkemize ve şehirlerimize büyük hizmette bulunuyorlar. Yarınlarda vereceğiniz hizmet daha da önemlidir. Geleceğin Türkiye'sinde daha önemli misyonlar üstleneceğinize inanıyorum. Bu çıktığınız hizmet yolculuğunda bizler de sizlerin büyüğü olarak her zaman yanınızda olacağız."
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi de gençlere her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e teşekkür ederek, gençler olarak aynı yolda yürümeye devam edeceklerini ifade etti.

Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Japon Parkı'nda üniversiteli kız öğrencilerle de bir araya gelerek sohbet etti.
Kaynak: AA