25. Vergi Haftası

Vergi bilincinin toplumun bütün kesimlerine benimsetilmesi amacıyla geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen Vergi Haftasının 25'incisi, yarın kutlanmaya başlayacak.

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, başkentteki Vergi Haftası etkinlikleri, yarın saat 09.00'da Ulus'ta Atatürk anıtına çelenk konulması ve buradaki törenle başlayacak.
Etkinlikler kapsamında, 28 Şubat Cuma günü saat 18.00'de Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda Milli Piyango Özel Çekilişi gerçekleştirilecek ve ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Emel Taşçıoğlu ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Vedat Kaptan Yurdakul konser verecek.
Maliye Tiyatrosu, 3 Mart Pazartesi günü Küçük Tiyatro'da "İstanbul Efendisi" adlı oyunu sahneleyecek.
Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Özlem Karaağaç yönetiminde 5 Mart Çarşamba günü Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi Konser Salonu'nda konser verecek.
Prof. Dr. Üstün Dökmen tarafından personele yönelik olarak 7 Mart Cuma günü Gazi Üniversitesi 100| Yıl Konferans Salonu'nda kişisel gelişim semineri verilecek.
Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı kurum tabipliğinde 13 Mart Perşembe günü Türk Kızılayı'na kan bağışı kampanyası düzenlenecek.
Vergi Haftası etkinlikleri, 1-30 Nisan arasında Vergi Dairesi Başkanlığının personeline yönelik dart turnuvası ile sona erecek.
Kaynak: AA