Müdür Aydın’dan Müdür Can’a Ziyaret

Iğdır Milli Eğitim Müdür Cevdet Aydın, Çevre ve Şehircilik Müdürü Banu Aslan Can’ı ziyaret ederek, ildeki eğitim kurumlarında devam eden projelerle projelendirilecek yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Müdür Aydın’dan Müdür Can’a Ziyaret

Iğdır Milli Eğitim Müdür Cevdet Aydın, burada yaptığı açıklamada, il genelinde müdürlüklerine ait olan, ihale hazırlık aşamasında olan ve şu anda devam eden projelerdeki çalışmaları değerlendirmek amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Aydın, “Şu anda devam eden projelerimizin inşaat çalışması, eğitim öğretimi aksatılmadan devam etmektedir. Bunun yanında yatırım programına aldığımız diğer projelerimiz ise, önümüzde 2 ay içerinde ihale aşamasına girecektir. Müdürlüğümüze ait olan 2014 yılı yatırım programında yer alan ve yıl içinde başlanılması planlanan 42 adet okul yapım işi teknik hazırlık aşamasındadır” dedi.

Çevre ve Şehircilik Müdürü Banu Aslan Can ise, kurum olarak şubat ayı itibarı ile Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait 16 adet okul yapım işinin yapı denetim hizmetlerini yürütmekte olduklarını ifade ederek, “Bu okullardan 7 adedi 2014-2015 eğitim yılı başında hizmete açılması planlanmaktadır. Ayrıca; muhtelif okulların onarımları ile ilgili yaklaşık maliyet hazırlanması ve yapı kontrollük hizmetleri aralıksız devam etmektedir. Yine 2014 yılı yatırım programında yer alan ve yıl içinde başlanılması planlanan 42 adet okul yapım işi teknik hazırlık aşamasındadır. İl müdürlüğümüzce, gerek yatırımların tekniğine uygun şekilde ivedilikle ilimize kazandırılabilmesi, gerekse ihtiyaç duyulan okul onarımlarının eğitimi aksatmadan sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için azami titizlikle çalışmalar yürütülmektedir” diye konuştu.

Kaynak: İHA