Suriyeliler İçin İlaç Topladılar

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliği ile Suriyeli mülteciler için başlatılan ilaç, çocuk maması ve çocuk bezi kampanyasına öğrenciler büyük destek veriyor.

Suriyeliler İçin İlaç Topladılar

Vali Bekir Aksoy İlkokulu ve Pıtırca Kreşi, Suriyeli mülteciler için yardım topladılar. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, okulları ziyaret ederek, yardımları teslim aldı.

Vali Bekir Aksoy İlkokulu öğrencileri, hasta olan çocuklar için ilaç topladıklarını belirterek, kampanyaya katıldıkları için memnuniyetlerini ifade ettiler. Sınıf öğretmeni Esengül Tarhan ise Suriyeli çocuklar için yardım toplayan öğrencilerini tebrik etti.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı ise Türk milletinin yardımsever bir millet olduğunu belirterek, bu milletin, dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan her zaman mazlum ve mağdurun yanında yer aldığını söyledi.

Yardımlaşma ve paylaşma duygusunun küçük yaşlarda kazanılmasının milletimizin ve devletimizin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirten Avcı, yardım kampanyasına katılan öğrenci, öğretmen ve velileri tebrik etti.
Kaynak: İHA