Milas’ta Seçim Güvenliği Toplantısı

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle, Milas’ta seçim döneminde yaşanabilecek problemlerin giderilmesi ve olası sorunlara karşı tedbir alınması amacıyla Muğla Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Yusuf Say başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Milas’ta Seçim Güvenliği Toplantısı

Muğla Emniyet Müdürlüğü 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için polis memurlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor. Seçim sürecinde karşılaşılabilecek problemlerin çözümü ve gereken tedbirlerin alınması amacıyla seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı Serdar Gökmenoğlu ve çok sayıda polis memuru katıldı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Yusuf Say ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Serdar Gökmenoğlu slayt eşliğinde seçim süreci tamamlanana kadar adım adım alınması gereken tedbirler konusunda toplantıya katılanlara bilgi verdi.

Bilgilendirme toplantısında demokratik bir hukuk devleti olarak, seçme ve seçilme hakkı tanımış vatandaşların bu anayasal hakkını hür ve demokratik şekilde kullanması, bunun için güvenli ortamın sağlanması ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansıması için güvenlik güçlerinin alması gereken tedbirlerin önemli olduğuna vurgu yapıldı.
Kaynak: İHA