30 Mart Yerel Seçimlerine Doğru

CHP Parti Meclis Üyesi Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, Ankara Milletvekili Gülsüm Bilgehan, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Parti Meclis Üyesi Ercan Karakaş ve Devlet Eski Bakanı Fikret Ünlü, CHP’li belediye başkan adaylarına destek olmak amacıyla iki günlüğüne Karaman’a geldi.

30 Mart Yerel Seçimlerine Doğru

CHP’li heyet ilk olarak parti il teşkilatını ziyaret ederek burada partililerle bir araya geldi. CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul’un yaptığı selamlama konuşmasının ardından konuşan CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Merih Ünver, "Bugün seçime 40 gün var ve inşallah ipi hep birlikte göğüsleyeceğiz. Partimizin değerli büyükleri bu süreçte bizi yalnız bırakmayarak buralara kadar geldiler. Onun için kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.

Devlet Eski Bakanı Fikret Ünlü de yaptığı konuşmada, "Sizlerin bu heyecanı beni çok duygulandırdı. Bu seçimi kazandığımız zaman gerçekten o düğün gününde yine birlikte olmayı diliyorum" dedi.

Kültür ve Turizm Eski Bakanı Parti Meclis Üyesi Ercan Karakaş ise, "Partimizin 90. yılında ben inanıyorum ki Karaman’da bir Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Merih Ünver, bu seçimi sizlerle birlikte kazanacak ve buna ihtiyacımız var" diye konuştu.

Burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten CHP Parti Meclis Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş de, "Karaman çok şanslı, neden şanslı çünkü Karaman’ın bir kadın adayı var ve Karaman’da bu kadın aday Merih hanım seçildiği takdirde bütün Türkiye’ye Karaman’dan bir mesaj gidecek. Kadın belediye başkanımız var denecek" şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan İsmet İnönü’nün torunu ve Ankara Milletvekili Gülsüm Bilgehan ise, "Türkiye’nin neresine gidersem gideyim ben de sizler gibi çok heyecanlıyım. Sizler gibi cumhuriyet ailelerinin var olduğunu ve bu cumhuriyeti kuranların değerlerini sizlerin yaşattığını, onların izlerinden gittiğinizi çok iyi biliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından CHP’li heyet İl Başkanı Ahmet Ertuğrul ve Belediye Başkan Adayı Merih Ünver ile birlikte fotoğraf çektirdi. CHP’li heyetin bugün Ayrancı ilçesi ile Akçaşehir beldesinde yarın da Taşeli bölgesindeki ilçe ve beldelerde adaylara destek olmak amacıyla seçim çalışmalarında bulunacakları bildirildi.

Kaynak: İHA