Şahin ve Tahmazoğlu Seçim Gezilerine Devam Ediyor

Seçim çalışmaları kapsamında Altunkaya Grop’u ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; öğle yemeğinde çalışanlarla bir araya geldi.

Şahin ve Tahmazoğlu Seçim Gezilerine Devam Ediyor

Önceliklerinin halkın yaşam kalitesini yükseltmek ve her alanda rahatlığını sağmak olduğunu kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Görev süremizde yapılamaz denilen birçok projeyi sizlerin desteği ile gerçekleştirdik. 40 yıldır açılması düşünülen ve açılamayan Özdemirbey Caddesini 6 şeritli yol haline getirdik. 5 yılda 392 park yaparak halkımızın hizmetine sunduk. 300 bin metrekare Şahinbey parkı ve 180 bin metrekare şelale parkı halkımızın hizmetine sunduk. 1 milyon 700 bin metrekare Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkını 2 ay içinde halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımızın en büyük talebi konut olmuştur. Bu noktada 5 bin konut yaptık. Mavikent konutları başta olmak üzere işçi ve dar gelirli 2000 vatandaşlarımızı ayda 400 TL taksitle toplamda 60 bin TL’ye kira öder gibi ev sahibi yapıyoruz. Yine Serinevler’de 250 konut verdik. Yeni dönemde inşallah 20 bin konut yaparak, bu alanda ihtiyacı karşılamış olacağız. Sosyal belediyecilik anlamında sizlerin çocuklarının eğitimde eşitliği sağlamak için sosyal tesisler ve gençlik merkezleri yapıyoruz. 2 bin olan kapasitemizi 41 bine çıkardık, yani 21 kat artış sağladık. 41 bin kişiye kurs veriyoruz. Son olarak tarihi dokumuza kültürümüze sahip çıkıp 7 km sokak sağlıklaştırma ve cephe yenileme çalışması yaptık. Böylelikle her alanda el birliğiyle sizlerin rahatı ve huzuru için çalıştık. İnşallah yeni dönemde de başkanımızın bakanlık tecrübesiyle el birliğiyle inşallah çok güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

Eğitimde fırsat eşitliğinin çok önemli olduğuna değinen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, “Hepimizin tek umudu çocuklarımızı en iyi şekilde okutmak, sağlık imkanlarından en iyi şekilde faydalanmasını ve yaşam kalitesini yükseltmektir. Bu noktada şehrimiz adına yapılması gereken ne varsa yapmak için mücadele ettik. Bundan sonrada sizlerin desteği ile mücadelemiz artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA