Dr. Esgin’den Gönül Gönüle İletişim

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, vatandaşlarla gönül gönüle iletişim için Nilüfer’i karış karış gezdiklerini belirterek, 26 yıllık genç Nilüfer’in 500 yıllık kentler gibi sıkıntılarının olduğunu söyledi.

Dr. Esgin’den Gönül Gönüle İletişim

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, 20 ayrı anket ekibiyle birlikte ilçedeki Görükle Göçmen Konutları’ndaki vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Kapılarını çaldığı vatandaşlara karanfil hediye ederek, selam veren Dr. Esgin, projelerini anlattı. Esnafa da 'hayırlı işler’ dileklerinde bulunan Dr. Esgin, Göçmen Konutları’nın park ve yeşile doyacağını müjdeledi. Ardından Beşevler Yıldırım Caddesi’ndeki esnafı gezen Dr. Esgin, vatandaşlarla birebir görüşerek destek istedi.

“VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇEYİZ”
Mahalli seçimler için Nilüfer’i sokak sokak, apartman apartman, karış karış gezdiklerini anlatan Dr. Esgin, “Vatandaşlarımızın taleplerini, meselelerini, sıkıntısını dinliyor, çözüm noktasındaki düşünce projelerimizi anlatıyoruz. Çalışmalarımızı çok geniş bir ekiple yapıyoruz. 64 mahallemizin her birinde farklı sorunlar var. Bunların çözümü için çaba harcanması gerekiyor. Nilüfer’in hizmet belediyeciliğiyle buluşma zamanı gelmiştir. 26 yıllık genç bir ilçe ama 500 yıllık kentlerin var olan tüm sorunlarını neredeyse söz konusu. Çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla halkımızla iç içeyiz. Görüşlerini alıp, paylaşıyoruz. Biz bu seçim süresince bin ayrı noktada 30 bin hemşerimizle göz göze, gönül gönüle bir teması, iletişimi gerçekleştireceğiz. Bu seçim, her yönüyle farklı bir seçim olacaktır. Bize yakışan saygın, seviyeli ve centilmence bir seçim sürecini yürütmekteyiz” dedi.

“BİREBİR İLETİŞİM BU SEÇİMLERİN ANAHTAR SÖZCÜĞÜ OLACAKTIR”
Ses ve görüntü kirliliğini kesinlikle kabul etmediklerini kaydeden Dr. Esgin, “Seçim çalışmalarında, birebir iletişim kurgusuyla hareket ediyoruz. Bu anlamda halkımızdan yoğun ilgi ve destek gördüğümüzü memnuniyetle ifade etmek istiyorum. Biz hizmet ile Nilüfer’i buluşturmak istiyoruz. Bizimle Nilüfer’in dünya ligindeki kentler seviyesine ulaştıracağına inanıyoruz. Yoğun olarak 20 ayrı ekiple, ev ev hem bizim bir mektubumuzu hem de kalbimizdeki duyguların ifadesi olarak karanfili halkımıza iletiyorlar. Onların, bize olan istek ve taleplerini alıyorlar. Ben de bu ekiplerimizle birlikte her gün periyodik olarak vatandaşlarımızla birebir görüşerek, onların sorunlarına olan yaklaşımımızı ve projelerimizi anlatıyorum. Çok yoğun bir ilgi var. Birebir iletişim bu seçimin anahtar sözcüğü olacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA