Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüde Devir Teslim Töreni

İçişleri Bakanlığının son atama kararıyla Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, görevini Sıtkı Akgül'e devretti.

Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim töreninde Akgül, kentte yaptığı katkılardan dolayı Likoğlu'na plaket ve çiçek hediye etti. Likoğlu da göreve yeni başlayan Akgül'e müdürlük forsunu takdim etti.
Törenin ardından Likoğlu, polisevinde düzenlenen programda, emniyet personeli ve vatandaşlarla vedalaştı. Likoğlu, atamaların bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı kendinden sonra gelen yeni emniyet müdürüne devrettiğini söyledi.

Bu atamanın kendisi için sürpriz olduğunu aktaran Likoğlu, yeni atanan emniyet müdürüne başarı diledi.
Devlette devamlılığın esas olduğunu ifade eden Likoğlu, "Takdir edildi buraya atandık. Bugün de gidiyoruz. Buradaki 2,5 yıllık zamanda çok güzel anılarımız oldu. Yeni gelen arkadaşımıza anlımız açık, vicdanım rahat bir şekilde görevimi teslim ettim" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Likoğlu, toplantıya katılanlarla tek tek tokalaşarak vedalaştı.
Programa Vali Yardımcısı Aylin Kırcıduman, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatiopoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.

İçişleri Bakanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Şanlıurfa Emniyet Müdürü Likoğlu başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınmış, bu göreve Polis Müfettişi Sıtkı Akgül atanmıştı.

Kaynak: AA