Manisa Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Yapıldı

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında merkeze alınan Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, yerini Erhan Alkaya'ya teslim etti.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen devir teslim töreninde Çetin, Alkaya'yı çiçekle karşıladı. Karşılama töreni ardından Çetin ve Alkaya makama geçti.
Çetin, burada yaptığı konuşmada, 27 aylık süre içinde halkın hizmetinde 24 saat en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti.

Manisa'nın asayiş yönünden en iyi illerden birisi olduğunu anlatan Çetin, şunları söyledi:
"Biz bu görev süremiz içinde polis teşkilatına bağlı olarak görev yapmanın her zaman bilinci içersinde olduk. Herkese eşit, adil ve hukuk içinde kalarak görev yaptık. Emniyet teşkilatının ve personelimizin saygınlığını gözeterek görev yapmaya çalıştık. Vatandaşımız derdine en kısa zamanda çözüm bulmak amacıyla ekiplerimizle birlikte koştuk. Başarılı olduğumuza inanıyorum. Alnımız ak, başımız dik bir şekilde görevimizi devrediyoruz. Alkaya'ya görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Görevini teslim alan Erhan Alkaya ise, Çetin'in gösterdiği başarıyı vatandaşların desteğini alarak, daha üst seviyelere çekmek için çalışacaklarını belirtti.

Çetin, "Bizim insanlarımız en güzeline layıktır. Asayiş yönünden gereken neyse hep birlikte çalışacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bayrağı teslim aldık, ilerde bizden teslim alacak arkadaşımız gelene kadar hizmetimizi 24 saat esasına göre sürdüreceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından devir teslim yapıldı.
Kaynak: AA