Fatsa'ya Gençlik Merkezi

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa'da gençlik merkezi yapımına başlandığını söyledi.

Şener, yaptığı açıklamada, Fatsa Gençlik Merkezi'nin ihalesinin gerçekleştirilip, sözleşmesinin imzalandığını ve 300 iş gününde bitirileceğini belirtti.

"Geleceğimiz olan gençlerimizin en iyi imkanlar ile yetişmeleri bizim için çok önemli" diyen Şener, şöyle devam etti:
"Fatsa'ya Gençlik Merkezini kazandıracağız. Kurtuluş Mahallesi'ndeki eski cezaevinin bulunduğu yere gençlerin boş vakitlerini geçireceği üç katlı bir tesis yapacağız. Bu tesislerimizde gençlerimiz boş vakitlerini geçirecekler ve istedikleri kursları ücretsiz olarak alacak. Bu tesisimizin Fatsa'daki ve çevredeki gençlere önemli hizmetleri olacaktır. Şu anda Fatsa Gençlik Merkezimizin yeri olmamasına rağmen beş yüz civarında üyesi bulunmaktadır. Bu sayının hızla artacağını düşünüyorum."
Fatsa'daki ek sahaların ışıklandırılarak yenileneceğini de ifade eden Şener, şunları kaydetti:
"Fatsa ve çevre amatör takımlarının maçlarının oynandığı ek saha ışıklandırılarak seyirci tribünleri yenilenecek. 90 gün içerisinde tamamlanarak hizmete girecek. Fatsa ve çevredeki takımlarımız akşam maçlarını da rahatlıkla yapabilecek imkana kavuşacak. Ek sahadaki seyirci tribünleri uzun yıllardır yenilenmemesinden dolayı Fatsa'mıza yakışmıyordu. Bu konuda da yenileme çalışmaları yapılacak ve yeni tribün Fatsa'mıza kazandırılmış olacak. Bu çalışma bittiğinde amatör maçlara gelen seyircilerimiz çok rahat bir ortamda maç izleyeceklerdir. Amatör sahanın oradaki çirkin görüntü de gitmiş olacak."
Şener, Fatsa Şehir Stadı ve 75. Yıl Spor Salonu ile ilgili çalışmaları da önümüzdeki günlerde açıklayacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA