Esogü’de ‘erasmus +’ Programı Tanıtım Toplantıları

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından, öğrencileri ‘Erasmus+’ Programı hakkında bilgilendirmek amacıyla organize edilen toplantıların dördüncüsü gerçekleşti.

Esogü’de ‘erasmus +’ Programı Tanıtım Toplantıları

Prof. Dr. Necla Özdemir Salonu’nda Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri ile Eskişehir Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak gerçekleşen toplantıda, ESOGÜ Uluslararası İlişkiler Birimi yetkilileri, Erasmus+ Programı’na başvuru koşulları, genel şartlar ve dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgiler verdi. Programla ilgili son değişiklikleri de anlatan yetkililer, öğrenci ve akademik-idari personel hareketliliğini amaçlayan Erasmus + Programı’nın dil öğrenme, burs ya da diploma programı olmadığının altını çizdi. Yetkililer ayrıca öğrencilere, daha önce program ile yurt dışına gidenlerin deneyimlerinden faydalanma tavsiyesinde bulundu. Toplantı soru-cevap bölümü ile tamamlandı.

ESOGÜ’deki Erasmus + Programı tanıtım toplantılarının; 18 Şubat’ta Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonu’nda İktisadi ve İdari Bilimler, İlahiyat ve Turizm Fakülteleri öğrencilerine; 19 Şubat’ta ise Ali Numan Kıraç Yerleşkesi Konferans Salonu’nda Ziraat Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak düzenlenecek toplantılarla sona ereceği bildirildi.

Kaynak: İHA