Eskişehirli Modifiyecilerden Şehitlere Saygı

Eskişehir’de, sosyal medya üzerinden örgütlenen modifiye tutkunları şehitlere saygı için bir araya geldi.


Hava Şehitliği önünde toplanan modifiye tutkunları, ilk olarak şehitlik önünde saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu. Daha sonra modifiye tutkunu sürücüler oluşturdukları yaklaşık 300 araçlık konvoyla kentteki diğer şehitliklere giderek şehir merkezinde tur attı.

Kalabalık grup adına açıklamalarda bulunan Gökhan Ayçin, modifiye seveler olarak şehitleri anmak için bu organizasyonu Türkiye genelinde yaptıklarını söyledi.

Araçlara Türk Bayrağı giydirerek şehitlikleri tek tek ziyaret ettiklerini ifade eden Ayçin, “Aramızda kötü izlenim bırakan arkadaşlarımız var ama modifiye suç değildir. Bir-iki kişinin yüzünden tüm modifiyeciler kötü tanınıyor. Aslında biz bu tür etkinlikleri sürekli yapmak istiyoruz” dedi.

Uğur Kumral ise, üzerlerindeki kötü izlenimi atmak istediklerini kaydetti.

Kumral, “Bugünkü organizasyonda şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Bize bu toprakları bırakan yüce insanları anıyoruz. Ayrıca biz yetkililerden modifiye tutkunları için bir alan istiyoruz. Bu alan ücretli de olabilir. Biz burada toplanıp kendi aramızda çeşitli organizasyonlar düzenlemek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA