Esenyurt İnebolulular Salona Sığmadı

Esenyurt İnebolulular Derneği tarafından Esenyurt Kültür Merkezinde binlerce İnebolulu vatandaşın katıldığı dayanışma gecesi gerçekleşti.

Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Murat Cebecioğlu’nun, organize ettiği gecede İnebolulular salona sığmadı.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen programda Dernek Başkanı Ramazan Sivetoğlu, İlçede sivil toplum kuruluşlarına ve İnebolulular derneğine desteklerinden dolayı Başkan Kadıoğlu’na teşekkür ederek yerel seçimlerde İneboluluların hizmet için destek olacaklarını ifade etti.

“ESENYURT BAŞKANIMIZ İLE MERKEZ OLDU”
Esenyurt’un artık yaşanabilir bir ilçe olduğunu belirten Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı ve AK Parti Belediye Meclis üyesi aday adayı Murat Cebecioğlu, “Esenyurt Başkanımız Necmi Kadıoğlu ile birçok alanda merkez oldu. Çamurdan aldığı bir ilçeyi modern, gelişmiş ve yaşanabilir bir ilçe haline getiren belediye başkanımızla aynı yolda yürüdüğümüz için çok şanslıyız. İlçemizde 2004 yılından bu yana her hizmeti görmekteyiz. Bundan sonrada bu hizmetlerin durmayacağına eminim ”dedi.

“OYNADIKLARI OYUNLARI BU SEÇİMLER İLE BOZMALIYIZ”
İneboluların her zaman kendilerine destek verdiğini belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Ülkemizin gelişmesi modernleşmesi için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeliyiz. Bu seçimlerin normal bir seçim olmadığını ve bu seçimlerin Başbakanımıza destek seçimleri olduğunu bilmemiz gerekmektedir. Faiz lobisinin ve dış güçlerin hükümetimize karşı oynadıkları oyunlara bu seçimler ile gereken cevabı vermeliyiz. Milletin sözünün her zaman daha üstün olduğunu göstermeliyiz. Proje üreten, hizmet eden ve vatandaşımızın derdiyle dertlenen bir hizmet anlayışı ile durmadan ve yorulmadan çalışmalarımıza devam etmekteyiz ”dedi.

HASAN YILMAZ COŞTURDU
Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen İnebolular dayanışma gecesinde Kastamonu yöresel folklor ekibinin gösteri ve türküleri ardından, Kastamonulu ünlü sanatçı Hasan Yılmaz’ın sahne aldığı programda İnebolulular keyifli bir gece geçirdi.
Kaynak: İHA