Çerçi'den Gece Mesaisi

AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Yuntdağları'nda bulunan köy ziyaretlerinde gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntıları not aldı.

Çerçi'den Gece Mesaisi

Yuntdağları ziyaretlerine, AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, Kadın kolları başkanı Belma Çağ, Gençlik kolları başkanı Emre Şener, parti yöneticileri katıldı.

İlk olarak her yıl düzenlenen Yuntdağları Futbol müsabakası ödül törenine AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı,İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur,İlçe Başkanı Engin Yüksel,ile katılan Çerçi daha sonra Durasıllı köyü muhtarı Süleyman Yıldız tarafından düzenlenen yemeğe yine AK Partili yöneticilerle katıldı.

Durasıllı, Kışla, Yayla, Dazyurt, Türkmen, Düzlen ve Otmanlar köyünü ziyaret eden Çerçi, köylerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Çerçi, Yuntdağı köyleri ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda; "Bizim Yuntdağı bölgesi için projelerimiz var. Köylerimiz Köy-Des projelerinde nasıl desteklediysek aynı şekilde desteklemeye yine devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: İHA