Çamaş'tan Gençlere Özel Projeler

MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, gençliğe yönelik çok özel projeler hazırladıklarını söyledi.

Çamaş'tan Gençlere Özel Projeler

Atakum'la ilgili projelerini açıklamaya devam eden MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, “Özellikle üniversite öğrencilerimizin yoğun olduğu bölgelerde kurulacak olan merkezlerde, gençlerimiz çamaşırlarını burada yıkayıp, kurutup, ütüleyebilecekler” dedi.

Eğitime destek, geleceğe destek bilinciyle yola çıktıklarını belirten Çamaş, “Yeni uygulamayla mevcut dershaneler kapanacaktır. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanabilmesi için alanında uzman eğitimcilerin eşliğinde öğrencilerimize ücretsiz etüt hizmetleri verilecektir. Bu sayede hem öğrencilerimizin eğitim hayatlarında daha başarılı olabilmelerine hem de öğretmenlerimiz için yeni istihdam alanlarının oluşmasına imkan sağlayacaktır” diye konuştu.

Atakum’da yoğun yaşayan genç bir nüfusun olduğunu dile getiren Çamaş, “Özellikle üniversite ve ortaöğretim öğrencilerinin çağdaş anlamda ve teknolojik imkanların desteğinde, bilgiye kolay ulaşımlarını sağlayacak bilgi erişim merkezleri kurulacaktır. Ayrıca her gün büyüyen Atakum için büyük bir Merkez Kütüphane çalışmalarına başlanacaktır. Bunlar göreve geldiğimizde hemen başlayacağımız hizmetlerdir” şeklinde konuştu.

ÜCRETSİZ İNTERNET
“Güne sıcak bir sevgi ile başlayalım, Atakum’u sevgimizle büyütelim” diyen Çamaş, “Sabah evinden çıkıp işe veya okula giden Atakumlular hareketliliğin yoğun olduğu noktalara (yurt, tramvay durağı, pazar yeri vs.) kuracağımız mobil çorba servisi araçları ile güne sıcacık duygularla başlayacaklardır. Bunun yanında Atakum'da değişik noktalara kuracağımız wi-fi sistemiyle ücretsiz internet dönemini de başlatacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA