Başkan Altınok Öz Açıklaması

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Altınok Öz Açıklaması
Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Başkan Öz, siyasi görüş ayırt etmeden hizmet verdiklerini söyledi.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Çırçır’da Kartallılarla bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından etrafı çevrilen Başkan Altınok Öz, yoğun sevgi gösterisi karşısında teşekkür etti. Kızıyla beraber esnafı da ziyaret eden Başkan Altınok Öz, düzenlenen kahvaltıya vatandaşların sorunlarını dinledi. Esnafı ziyaretinin ardından Kartal Meydanı’na geçen Başkan Öz, burada da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, Başkan Altınok Öz’ü yeniden Belediye Başkanı Adayı olmasından dolayı tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Altınok Öz, sıkıntıların giderilmesi ve Kartallıların huzurlu bir kentte yaşamaları için gece gündüz çalıştıklarını belirterek çalışmalarının 2014’te de devam edeceğini ifade etti.

Başkan Öz, “Dil, din, ırk, siyasi görüş ayırt etmeden Kartal’a hizmet verdik. Ben halkın arasından gelen bir Başkanım ve halkın arasında olmaya devam edeceğim. Mahalle sakinleriyle ve toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda birçok mahalle dernekleri ve muhtarlarımızla görüşüyoruz. Mahallelerimizi ve esnafımızı ziyaret ediyoruz. Onların dertlerini, sıkıntılarını dinliyoruz. Sıkıntıların ortadan kaldırılması için yerinde incelemelerde bulunuyoruz. Kartallıların daha rahat ve huzurlu yaşamaları için çözüm üretiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne dek halkın onaylamadığı hiçbir projeye ‘evet’ demedik. Bizim için önemli olan halkın mutluluğudur” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA