Haluk Alıcık, Dereağzı ve Aşağı Örencik Köylerini Ziyaret Etti

Nazilli Belediye Başkanı ve MHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, Nazilli’ye bağlı Dereağzı ve Aşağı Örencik köylerini ziyaret ederek, vatandaşlardan oy istedi.


Nazilli merkez, belde ve köylerinde yaptığı hizmetlerden dolayı 7’den 70’e vatandaşın gönlünde taht kuran Başkan Alıcık, ilçeye bağlı köylere yaptığı ziyaretlerde ilgi odağı oluyor. Kalabalık bir grup eşliğinde ilk olarak Dereağzı köyünü ziyaret eden Alıcık, köy sakinleri tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Dereağzı köyünde vatandaş ile sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Alıcık, köy sakinlerinin istek ve taleplerini de değerlendirmeye aldı. Dereağzı köyünden sonra Aşağı Örencik köyünü ziyaret eden Alıcık, köy sakinlerinin Alıcık için hazırladıkları bir şarkı ile karşılanınca şaşkınlığını gizleyemeyerek köy sakinlerine teşekkür etti. Burada da vatandaşla sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Alıcık “Ben köylümle köylü olmaktan gurur duyuyorum. Sizlerin arasında sizlerle birlikte olmak bana her zaman güç veriyor, huzur veriyor güven veriyor. Ancak Nazilli’nin büyük bir köy olduğu söylemine katılmıyorum. Bu şekilde düşünenler Nazilli’ye, 1881 den bu yana hizmet etmiş belediye başkanlarına saygısızlık yapmış olur. Bugün Nazilli’ye baktığımızda baktığınızda organize sanayisi var, üniversitesi var. Nazilli'de 150 milyon TL’ye mal olan 50 tane büyük proje gerçekleştirdik. Köylerimizde bile sayısız hizmetlerimiz var. Biz Nazilli Belediyesi olarak 9 milyon TL para harcamışız. Helali hoş olsun. Sonra beni eleştirdiler. Nazilli'nin parasını köylere harcıyor dediler. Aslında köylere yaptığımız yatırım Nazilli'ye yaptığımızın yanında çok az kalıyor. Biz öyle köyler gördük ki susuz, yolsuz, camisiz, okulları virane, köprüleri yıkılmak üzere. Biz bunları yaptık” dedi.

Ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Uzunırmak için de vatandaştan destek isteyen Alıcık; “bizi bir dönem görün deneyin, ondan sonra bu bölgede neler değişecek görün. Köylünün burada yürüyüşünü değiştirelim. Biz söz verir yaparız. Eğer 5 yılsonunda yapamadığımızı görürseniz biz zaten aday olmayız” ifadelerini kullandı.

Aşağı Örencik köyünde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Haluk Alıcık, çocuklara Nazilli Belediyespor forması hediye ederek çocukların isteği üzerine hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA