Ak Parti’den Tercan İlçesi’ne Ziyaret

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından ilçe ve belde ziyaretleri devam ediyor.

Ak Parti’den Tercan İlçesi’ne Ziyaret
Ziyaretler kapsamında Tercan’a giden AK Parti İl Yönetimi ilçe girişinde AK Parti Tercan Belediye Başkan Adayı Karabey Atıcı, AK Parti Tercan İlçe Teşkilatı ve Tercanlıların yoğun ilgisi ile karşılandı. AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri vatandaşlar ile tek tek görüşüp sohbet etti. AK Parti Tercan seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden İl Başkanı Burhan Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri vatandaşlar ile görüştü. AK Parti Tercan Belediye Başkan Adayı Karabey Atıcı gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip; “ Türkiye’de nasıl ki adaletin ve hizmetin adresi AK Parti ise Tercan’da da bu adalet ve hizmetlerin adresi AK Parti olacaktır. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanımız ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım 30 Mart 2014 tarihinde İzmir’de kadife kaleye dikeceği bayrağı bizde inşallah 30 Mart’ta Köroğlu’nun surlarına dikeceğiz. Bu süreçte bir olup beraber olup hep birlikte Tercan olup 30 Mart tarihinde AK Parti’nin zaferi ile Tercan’ı ilimizin, bölgemizin parlayan yıldızı haline getireceğiz.” dedi.

İl Başkanı Burhan Çakır ise 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin önemine değinerek; “ Seçim süresince bıkmadan usanmadan herkesin elini sıkıp her kapıyı çalıp gönüllere gireceğiz. Bizim ortak bir sevdamız var. Ortak sevdamız Tercan’dır.” Dedi. Konuşmanın ardından esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti Tercan Belediye Başkan Adayı Karabey Atıcı, AK Parti Tercan İlçe Teşkilatı ve partililer vatandaşlar ile görüşüp yerel seçimlerde destek istediler. Ziyaretler sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Tercan seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden İl Başkanı Burhan Çakır ve partililer seçimlerde başarılar dilediler. Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Burhan Çakır yerel seçimlerin kardeşçe geçmesi temennisinde bulunarak; “ Hepimiz bu memleketin evlatlarıyız. Önemli olan bu gök kubbe altında hoş bir sada bırakmak ve insanlığa hizmet etmektir. Belki bizlerin adresleri ayrı ama hedeflerimiz birdir. Hedeflerimiz milletimize hizmet etmektir. Barış ve kardeşlik içerisinde bir seçim yaşansın istiyoruz. Ben kendilerine yerel seçimlerde başarılar diliyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Tercan Teşkilatı mensupları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti Tercan Belediye Başkan Adayı Karabey Atıcı, AK Parti Tercan İlçe Teşkilatı’na başarılar dilediler.
Kaynak: İHA