Adana'da ''başbakan'a Destek''Mitingi

Ceyhan ilçesinde ''Başbakan'a destek'' mitingi düzenledi.

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Erol Kahraman'ın organize ettiği ve İnönü Bulvarı'nda düzenlenen mitingine çok sayıda vatandaş Türk bayraklarıyla katıldı.

Kahraman, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'ye ve Başbakan Tayyip Erdoğan'a ''büyük oyunlar'' oynandığını belirtti.

Türk halkının bu oyunlara karşı 30 Mart'ta ders vereceği ifade eden Kahraman şöyle konuştu:
''Bizim Başbakanımıza olan güvenimiz, inancımız, desteğimiz ve sevgimiz tamdır. Önümüzdeki yerel seçimlerde AK Partimizin ne kadar fazla oy alması gerektiğinin bilincindeyiz. AK Parti ve şahsında sayın Başbakanımızın içten ve dıştan ne kadar yıpratılmaya çalışıldığının, küresel sermayenin ve faiz lobisinin Başbakanımıza olan düşmanlıklarını had safhalara neden çıkardıklarının da farkındayız. Hedeflenen şey, güçsüz ve sesi çıkmayan bir Türkiye'dir.''
Ceyhan'da AK Parti'nin güçlenmesi için mevcut Belediye Başkan Adayı Alemdar Öztürk'ün değişmesi gerektiğini savunan Kahraman, ''Sayın Başbakanımızın bu kadar ülke meseleleri varken, Ceyhan'daki yanlış gösterilen bir adayın farkında olmasını beklemiyoruz. Ancak halkın tepkisi MHP tabanlı bir adayı istemedikleri yönünde. Yıllardır AK Parti'ye destek vermiş birçok aday adayı arkadaşımız var. Ben adaylık peşinde değilim, diğer adaylardan kim gösterilirse de destek vermeye hazırım'' ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından vatandaşlar ''Dik dur eğilme Başbakanım, Ceyhan seninle", "Lider Erdoğan, bu millet seninle''sloganları atarak dağıldı.
Kaynak: AA