Uludağ, Bbp Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

İslahiye belediye başkanı Malike Uludağ, BBP Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada BBP'den İslahiye belediye başkanı adayı olduğunu açıkladı.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde İslahiye İlçesi'nden Demokrat Parti'den aday olarak belediye başkanı seçildikten bir süre sonra DP'den istifa ederek bağımsız belediye başkanı olarak görevine devam eden Malike Uludağ, Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) İslahiye belediye başkanı adayı olduğunu açıkladı.

İslahiye Belediye Başkanı Uludağ, Ekim 2011'de AK Parti'ye geçmek için İslahiye İlçe Başkanlığı'na dilekçe vermiş ancak partiye geçişi kabul olunmamıştı.
Hacıali Öztürk Mahallesi'ndeki BBP Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında partililerle bir araya gelen Uludağ, buradaki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını BBP Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya ile birlikte gerçekleştirdi.
Açılış kurdelesini kesmeden evvel partililere konuşan Uludağ"Biz Gaziantep'te bir ilke imza attık. Bayanların Türkiye genelinde yerel yönetimlerde kadın belediye başkanlırının oranı yüzde bir bile değildir, bende bir kadın belediye başkanı olarak İslahiye'de bu dönem başkanlık görevinde bulundum. Bütün kadınların siyasete katılmalarını istiyor ve tüm kadın hemşerilerimizden destek bekliyorum. İslahiye halkına inanıyor ve güveniyorum" diye konuştu.

BBP Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya da yaptığı konuşmasında Malike Uludağ'a destek isteyerek Seçim koordinasyon Merkezi'nin hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
Tekbirlerle açılan merkez'de vatandaşlarla yemek verildi.

Kaynak: AA