Devran Kutlugün Hanımlarla Birlikte İstişare Toplantısında

MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, partisinin Yenimahalle Kadın Kollarıyla kahvaltıda bir araya geldi...

Devran Kutlugün Hanımlarla Birlikte İstişare Toplantısında
MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, partisinin Kadın Kolları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Düzenlenen kahvaltıda konuşan Kutlugün "25 bin eve ulaştık. Sizlerin gayreti ile benim aşamayacağım hiçbir engel yoktur" dedi.

Kutlugün konuşmasında şu ifadelere yer verdi"Çalmadık kapı bırakmayacağız düsturuyla çıktığımız bu yolda, sizlerin de azmi ile 30 bin haneye ulaştık. Özveriniz, fedakarlığınız ve bana olan inancınız, yürüdüğüm bu yolda beni daha da güçlü kılmıştır. Bu anlamda hepinizden Allah razı olsun. Evinizin işinden, anneliğinizden feragat ederek yanımda oldunuz. Sonuna kadar da olacaksınız biliyorum. Varlığınız, çalışma azminiz beni her geçen gün yüreklendiriyor" sözlerine yer verdi.

Kutlugün sözlerine şöyle devam etti " Hedefe varmaya olan inancımda dünden bugüne bir santimlik gerileme yoktur. Umutlarımız, hedefe olan inancımız, azmimiz, çalışma şevkimiz her gün daha da artmaktadır. Ve ben bütün kalbimle, yüreğimle inanıyorum ki, çıktığımız bu mübarek yolda, ak saçlıların, yüce uluların, evliyaların, enbiyaların, ulemaların duaları bizimledir. Hazreti Hatice'nin, Hazreti Ayşe'nin, Hz. Sümeyye'nin duaları bizimledir. Anaların duaları bizimledir. Ve adım gibi inanıyorum ki, bundan 14 yıl önce vefat eden, anamın duaları bizimledir. Bunun için sizlerden de öncelikle dualarınızı bizlerden eksik etmemenizi istiyorum ve dün bıraktığımız yerden bugün devam edeceğiz.Ev ev, bina bina, sokak sokak, mahalle mahalle davamızı, niyetimizi, amacımızı insanlara anlatmaya, 7'den 77'ye herkesi bu hayırlı, bu kutlu yola davet edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum" sözlerini kaydetti.

Devran Kutlugün Hanımlarla Birlikte İstişare Toplantısında

Devran Kutlugün Hanımlarla Birlikte İstişare Toplantısında