Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Toplantıya, Vali yardımcıları, Kaymakamlar, güvenlik birimlerinin üst yöneticileriyle diğer ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Toplantıda seçim öncesi, seçim esnası ve seçim sonrası alınacak tedbirler detaylı olarak konuşuldu.

Açık ve kapalı propaganda toplantıları, afiş, bilboard ve pankartlar, seçim büroları, sandık bölgeleri, sandıkların taşınması ile oluşabilecek tüm olumsuzlukların detaylı bir şekilde ele alındığı toplantıda konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, "Milletin iradesini en iyi şekilde özgürce kullanabilmesi ve bunu sandığa özgürce yansıtabilmesi için gerek bize gerekse güvenlik kuvvetlerimize büyük görevler düşmektedir. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılması ve sonuçlanması ile bu sonuçların kamuoyuna yansıması sonucunda gelişebilecek her türlü duruma karşı önlemlerimizi önceden alacağız. Bu anlamda Yüksek Seçim Kurulu kararları yapılacak olanlarla ilgili her şeyi açıkça belirtmektedir. Bizlerde bu düzenlemeler doğrultusunda görevimizi en iyi şekilde icra edeceğiz.” dedi.

Kaynak: İHA