Darıca'ya Başbakan Erdoğan'dan Tebrik

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Gençler Kros Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, grup toplantısında Başbakan Erdoğan’a çiçek ve takımın formasını takdim ederken, Başbakan Erdoğan’da bu büyük başarıdan dolayı sporcuları tebrik ederek birer kravat hediye etti.

Darıca'ya Başbakan Erdoğan'dan Tebrik

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, SKM Başkanı Sezai Ata, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Sadık Albayrak, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk, Başkan Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak, Kulübün Sportif Direktörü Özhan Özyakışır, takımın hocaları Orhan Güngör, Şirin Güney ve Yavuz Bayram, Gençlik Kolları Yönetimi ve bazı partililerle birlikte Ankara’ya çıkarma yapan Darıca heyeti, AK Parti’nin haftalık olağan toplantısına katılarak Başbakan Erdoğan’ın konuşmasını dinlediler.

Grup toplantısının ardından kürsüye davet edilen Darıca Heyeti, Başbakan Erdoğan’a çiçek ve takımın formasını takdim ederken, Başbakan Erdoğan’da bu büyük başarıda emeği geçenleri tebrik ederek sporculara günün anısına birer kravat hediye etti. Başbakan Erdoğan takımla ilgili Başkan Karabacak’tan bilgiler alırken, 2,5 yıl gibi kısa bir süre içinde bu denli önemli bir başarı elde edilmesinin önemine dikkat çekti. 30 Mart seçimlerine de değinen Başbakan Erdoğan, “Darıca’da hep birlikte yapacağınız çalışmalar ve kazanacağınız başarılar bizlere de burada güç ve destek verecektir.” diyerek seçim çalışmalarında başarılar diledi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ta kulüp yönetimi, teknik kadro ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Görüşmede Başbakan Erdoğan’la yakınlığı dikkatlerden kaçmayan Başkan Karabacak, Avrupa Şampiyonu sıfatıyla Başbakan’ın huzurunda olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Sayın Başbakanımızla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde başlayan yürüyüşümüz, ilk günkü gibi devam ediyor. Üç dönemdir bizlere teslim ettiği Darıca Belediye Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirme çabası içindeyiz. Başbakanımızla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde birlikte çalışırken Avrupa Şampiyonluğu hedefimiz vardı. O hayali o zamanlar gerçekleştiremedik ama bugün Darıca’da kurduğumuz takım bu hayali gerçeğe dönüştürdü. Tüm teşkilatlarımızla birlikte 30 Mart seçimlerine hazırlandığımız bu günlerde Başbakanımızın takdirleri bizler için büyük moral olmuştur. Başarılarımız bundan sonra da artarak devam edecektir” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra bölge Milletvekilleri M.Ali Okur, İlyas Şeker ve Azize Sibel Gönül’ün yakından ilgilendiği Darıca heyetini Bakanlıkta misafir eden Işık, elde ettikleri başarıdan dolayı Başkan Karabacak başta olmak üzere tüm yetkili ve sporcuları tebrik ederken, gençlere fırsat verildiğinde nasıl başarılı olunacağının en güzel örneğinin Darıca olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA