Yeni Cami'nin Çevresi Düzenleniyor

Kumluca merkezindeki Yeni Cami'nin bahçesinde belediye fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından çevre düzenlemesi yapıldı.

Yeni Cami'nin bahçesinde yapılan çalışmalar sonucunda, şehir merkezinde bir yeşil alan daha oluşturuldu. Düzenlemeyle cami bahçesinde oluşturulan yeşil alana oturma grupları yerleştirilerek halkın kullanımına sunuldu.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Yeni Cami'nin çevresinde yapılan düzenlemeyle ilçe merkezine hem yeşil alan kazandırdıklarını hem de cami çevresinin güzelleştirdiklerini söyledi.

Çetinkaya, şöyle konuştu:
"Fen işleri ekiplerimizle yürüttüğümüz çevre düzenleme çalışmalarımızda öncelikli hedefimiz, vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda yeşil ağırlıklı alanlar oluşturmak oluyor. Bunun son örneğini Ahmet Yesevi Parkı'nda yapmıştık ve olumlu tepkiler almaya hala devam ediyoruz. Yeni Cami'nin bahçesini yeniden düzenleyerek alanı hem vatandaşlarımızın ortak kullanımına açtık hem de ilçe merkezimize yeni bir yeşil alan oluşturmuş olduk."
Kişi başına düşen yeşil alan miktarıyla en yeşil ilçelerden olduklarını belirten Çetinkaya, çalışmaların süreceklerini bildirdi.
Kaynak: AA