Obama İle Beyonce’un Aşk Yaşadığı İddia Edildi

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile aktris Julie Gayet’in yasak aşkını ortaya çıkaran Fransız basını şimdi de ABD Başkanı Obama ile ABD’li ünlü şarkıcı Beyonce’un aşk yaşadığını iddia etti.


Europe 1 radyosunda ortaya atılan iddiaya göre, Obama ile Beyonce tıpkı Hollande ve Gayet gibi gizlice aşk yaşıyor. Geçtiğimiz ay Hollande ile Gayet’in yasak aşk fotoğraflarını çekerek tüm dünyada büyük ses getiren Fransız fotoğrafçı Pascal Rostain yaptığı açıklamada böyle bir ilişkinin ortaya çıkmasının tüm dünyada şok etkisi oluşturacağını belirtti.

Durumun basın tarafından uydurulmuş bir şey olamayacağını kaydeden Rostain, Obama’nın da neticede bir insan olduğunu ifade etti.

Rostain ayrıca Obama ve eşinin televizyonlarda çok fazla birlikte görülmediğini ve benzer bir durumun Hollande ile Trierwieler çifti arasında da yaşandığını belirtti.

Rostain daha önce Fransa’nın günlük gazetesi olan La Figaro ve haftalık yayın yapan Le Point dergisinde yayınlanan röportajlarında ise yasak aşkın Washington Post gazetesinde de yayınlanacağını iddia ederek, “Obama ve Beyonce’un ilişkisi yarın Washington Post’ta yayınlanacak. Tüm dünyanın bunu konuşacağını size garanti edebilirim” şeklinde konuşmuştu. Olay sonrası açıklama yapan Washington Post gazetesinin iletişim direktörü Kristine Coratti ise, “Bunun yanlış olduğunu söylemeliyim. Washington Post bu konuda yazı yazmayacaktır” şeklinde açıklamada bulundu.

Obama ile Beyonce ilk olarak 2009 yılında Obama’nın başkanlığı kazanması sonrası göreve başlama töreni sırasında Beyonce’un şarkı söylemesi sırasında tanışmıştı.
Kaynak: İHA